Tervetuloa

 

Klubi koostuu kolmesta eri tilasta, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää koko talon käsittäväksi suureksi juhlatilaksi. Elävä musiikki keskittyy edelleen tuttuun yläkerrassa sijaitsevaan Live-tilaan,
Ilta ja Kolon tila ovat loppuvuoden remontissa. Avajaisista ilmoitetaan myöhemmin.

Vuoden 2015 VIP-kortit käyvät myös Klubin viimeisille keikoille, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty.


Klubin tiloihin pääset tutustumaan 360-virtuaalikierroksella TÄSTÄ


Klubin uutisia

 • TURUN KLUBIN UUDEKSI VETÄJÄKSI JANNE KIVINIEMI

  - Uusina keikkoina Huoratron, Paperi-T, Atomirotta, Hevinkelium ja J.Karjalainen

  Konkurssiin ajautunut Turun Klubi sai lokakuussa tapahtuma- ja musiikkialan ammattilaisista koostuvan koalition pelastamaan live-toiminnan jatkumisen klubin tiloissa. Uudelleenkäynnistystyön aloittanut Turun päivä ja yö Oy lähti ensitöikseen hakemaan vetäjää uudelle klubille. Klubijohtajaksi on valittu turkulainen kulttuurivaikuttaja ja tapahtumatuottaja Janne Kiviniemi. Kaikkiaan tehtävään haki 60 henkilöä ympäri Suomen.

  Kulttuurituottajan koulutuksen saaneella Kiviniemellä on lähes 25 vuoden kokemus bändi- ja konserttitoiminnasta sekä turkulaisesta klubikulttuurista. Turun Klubin historian osalta Kiviniemi muistetaan erityisesti elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyneen HITTO-klubinsa myötä, jonka illat olivat lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. Hän oli mukana tekemässä myös suosittua Sheikki Sheikki -klubikonseptia. Viime aikoina Kiviniemi on toiminut aktiivisimmin tapahtumatuotannon osalta Turku Modern -festivaalin parissa, jonka kokonaistuotannosta hän on ollut päävastuussa. Festivaalin kansainvälisiä ja kotimaisia vieraita on nähty myös Turun Klubin lavalla vuosien varrella. Kiviniemellä on myös vahva näkemys tapahtuma-alaan muusikon roolissa, tällä hetkellä 1981-punkyhtyeen riveissä.

  Kiviniemellä on laaja kontaktiverkosto suomalaisiin alan toimijoihin useissa musiikin genreissä, joka lupaa tulevalle klubille monipuolista tarjontaa. Uusi klubijohtaja on tehnyt tapahtumatuotantoa musiikin lisäksi myös elokuvan, teatterin ja kuvataiteen parissa, muun muassa koululaisten kulttuurifestivaalin tuotantoa Turun kaupungin sivistystoimelle.

  ”Kyllä mä lähden tosi motivoituneena ja innolla tähän pestiin. Pitkään Turun musiikki- ja kulttuurielämää aktiivisesti seuranneena ja erilaisia juttuja tehneenä tämä on tietyllä tavalla ihan looginen jatke mun toiminnalle. Ja hieno vaihe päästä mukaan just nyt tässä uusiutumis- ja rakennusvaiheessa. Onhan tämä haastava homma, mutta en muuten koe mitään ihmeempiä paineita muuta kuin hyvässä mielessä. Ja projektin taustatiimissä on niin paljon kokemusta ja asiantuntemusta alalta, että aika ihanteellinen tilannehan tämä on. Turun kokoinen talousalue tarvii ehdottomasti yhden oikean tämän kokoluokan live/rock-klubin keskustan alueelle ja vaikea kuvitella parempaa jengiä toteuttamaan sitä”, Kiviniemi kertoo.

  Janne Kiviniemi aloittaa tehtävässään vielä marraskuun aikana keskittyen loppuvuoden pelastettavien keikkojen tuotantoon sekä ensi vuoden ohjelman sekä klubikonseptin rakentamiseen yhdessä koalition kanssa. Suurin osa loppuvuodelle sovituista keikoista pystytään pelastamaan ja uusiakin keikkoja on loppuvuodelle sovittu. Harvakseltaan kotimaassa keikkaleva elektronisen musiikin tähtemme Huoratron valloittaa Klubin 28. marraskuuta. Artisti on juuri julkaissut ensimmäisen singlen tulevalta EP:ltään, jonka julkaisee kansainvälisesti arvostettu Last Gang Records. Perjantaina 18. joulukuuta Klubille saapuu genrerajoja rikkova, räjäyttävistä keikoistaan tunnettu Atomirotta, joka valmistelee parhaillaan toista albumiaan. Jouluaatonaattona 23.12. kuullaan metallisia versioita virsistä, kun lavalle nousee turkulainen Hevinkelium, jota luotsaa Kilpi-yhtyeestä tuttu Taage Laiho. Tapaninpäivänä 26.12. klubille saadaan keikkapaikkoja loppuunmyyvä rap-artisti Paperi-T. Live-kerros avaa ensimmäistä kertaa ovensa tulevana perjantaina 20. marraskuuta kahdella keikalla; alkuillassa esiintyy Samae Koskisen Korvalääke ja yökeikalla lavan valloittaa Pyhimys.

  Uuden klubin avaamisesta tiedotetaan lisää lähiaikoina. Tulevaa ohjelmaa paljastetaan kuitenkin jo yhden keikan verran. 23.3. uudelle klubille saapuu Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva J.Karjalainen, jonka odotettu uusi albumi ”Sinulle, Sofia” ilmestyy tulevana perjantaina. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

  Turun Klubin ohjelma:
  Pe 20.11. Samae Koskisen Korvalääke
  Pe 20.11. Pyhimys
  La 21.11. Iisa
  La 28.11. Huoratron
  To 3.12. Mokoma
  Pe 4.12. Eluveitie (CHE), Skalmöld (IS), Ithilien (BE)
  La 5.12. Scandinavian Music Group, Wedding Crashers
  Pe 11.12. Don Johnson Big Band, Petteri Sariola
  La 12.12. Turisas
  To 17.12. Lissie (USA)
  Pe 18.12. Atomirotta
  La 19.12. Metallihelvetti esittää: Shape of Despair, Lord Vicar, Harvest Bell
  Ke 23.12. Hevinkelium
  La 26.12. Paperi-T, View
  To 31.12. Sima, Ruma
  Ke 23.3. J.Karjalainen

  Ennakkoliput myynnissä Tiketissä, www.tiketti.fi

  Lisätty 16.11.2015

 • Turun Klubin loytötavara-asioista vastaa Suomen Löytötavarapalvelu.

  Suomen löytötavarapalvelu
  Satakunnantie 17
  20300 TURKU

  0600 03391 (1,98€/min + pvm)
  www.loytotavara.net

  Avoinna
  ma-pe 10 - 18
  la 10 - 14

  Lisätty 18.3.2014

Tänään

Klubi logo

Ohjelman mukaan

 Aukioloajat:
LIVE: auki ohjelman mukaan
ILTA & KOLO: suljettu